Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Moto Puro Zuid-Oost Brabant Rally

maart 26

€.165,00

Na het overweldigende succes van de 1e editie in 2022, nodigen wij jullie graag uit voor de 2e Moto Puro Zuid-Oost Brabant Rally op zondag 26 maart 2023. Afgelopen jaar is gebleken dat veel van onze relaties als “petrol heads” het niet alleen leuk vinden met motoren in de weer te zijn, maar ook een professioneel opgezet evenement voor de “minder actieve motor-maanden” waarbij de rijder skills als rijplezier, sportiviteit, stuurmanskunst en navigatiegevoel een grote rol spelen, kunnen waarderen. Moto Puro gaat wederom in samenwerking met ROADTRIP hiermee weer een TOP evenement voor u organiseren.

Vorm samen met je team-maat een equipe en maak kennis met een dag vol navigeren over de kleinste en mooiste weggetjes van Zuid-Oost Brabant. De team samenwerking maken stuurmanskunst en navigatiegevoel belangrijker dan snelheid. De rally zit zowel voor de beginnende deelnemer tot aan de meer ervaren rallyrijder vol uitdagingen.

De Moto Puro Zuid-Oost Brabant Rally zal in twee klassen worden verreden ieder met een eigen prijswinnaar:
1) sportklasse voor de meer ervaren rally rijder, bedoeld voor bedoeld voor de rally equipes met reeds “ervaring” in het rally rijden;
2) toerklasse voor de beginnende rally rijder die minder ervaring heeft, bedoeld voor de rally equipes die nog “vers” zijn in het rally rijden en navigeren.

Alle deelnemers krijgen ruim voor de Rally datum het Reglement met algehele uitleg toegestuurd. Natuurlijk zorgen we er ook voor dat de toerklasse een goede uitleg gaat krijgen van hoe en wat bij een Rally.

2e Moto Puro Zuid-Oost Brabant Rally

Organisator

Moto Puro
Telefoon:
040-2839653
E-mail:
info@motopuro.nl