Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Winterrally Apeldoorn e.o

februari 18 @ 13:00 - 17:00

Op zaterdag 18 februari a.s. bieden we de mogelijkheid om van een leuke, betrekkelijk korte, maar mooie en prettig te rijden kaartleesrit te genieten. De startlocatie is in de directe omgeving van Apeldoorn. Inloop vanaf 12.30 uur, starten tot 13.30 uur en iedereen zal binnen kunnen zijn om uiterlijk 16.00 uur.

Op de startlocatie kan je zéker een broodje bestellen, of iets anders lekker en snel.

De lengte van de rit is ca. 60 à 65 km, de rijtijd is 2 uur (met wat uitloop), er staat geen tijdsdruk op ánders dan dat je uiterlijk om 16.00 uur terug moet zijn op de startlocatie. Het systeem is “pijlen kortste route” gelardeerd met enkele “punten op-een-na kortste route”. De moeilijkheidsgraad is aangepast aan de klasse waarin je deelneemt maar bedenk dat de toerklasse gewoon prettig gemakkelijk is gehouden….zodat je er ook nog wat van kunt leren.

Het zou zomaar kunnen dat we ook nog een leuke bosproef inbouwen, dus even met de auto een bogeytijd (richttijd) benaderen. Voor een extra sets bekers!

Er is een beknopt reglement dat ook beginners prima kunnen begrijpen; het reglement wordt via e-mail toegestuurd op de donderdag voorafgaand aan de rit, dus donderdag 16 februari. Mocht je vragen hebben, dan leggen we je dat persoonlijk graag uit, in het uurtje voordat je van start gaat.

Het programma eindigt zo rond 17.00 uur en dan gaat iedereen weer huiswaarts.

Gegevens

Datum:
februari 18
Tijd:
13:00 - 17:00
Evenement Tags:
, , , , , , , ,
Site:
www.rallywereld.nl

Organisator

Rallywereld B.V.
E-mail:
info@rallywereld.nl