Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Saab Viking Rally 2024

november 9

€.195

Zaterdag 9 november 2024 is het weer zo ver. Dan staat de jaarlijkse Saab Viking Rally op het programma. Aanmelden kan via: https://www.rallycontrol.nl/inschrijven-viking-rally

De SCN Viking Rally is traditiegetrouw een uitdagende klassieke rally die draait om scherp kaartlezen, goed gevoel voor tijd en optimale samenwerking tussen rijder en navigator. De rit wordt met Saabs gereden op de openbare weg en is binnen de grenzen van de wegenverkeerswet te volbrengen. Iedere equipe ontvangt twee rallyborden, voldoende versnaperingen om de rally uit te zingen en er zijn meerdere bekers te verdienen voor de deelnemende equipes.

De SCN Viking Rally wordt ingedeeld in twee klassen: Toer en Sport. In de Sportklasse kunnen de meer ervaren equipes de strijd onderling beslechten. De Toerklasse is zéker goed te doen voor beginnende equipes.

De organisatie en het uitzetten van de rally is dit jaar in de professionele handen van Jaap Jongman van RallyControl. Deze edities van de Viking wordt verreden in de Betuwe.