Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Spieren voor Spieren Rally

juni 8

€.299,00
Spieren voor Spieren rally

De rally wordt ook nu weer georganiseerd door Rotary Gorssel. Vorig jaar bracht de rally een mooi bedrag op van €15.000. Dit jaar mikt de organisatie op een nog hoger bedrag, dat volledig ten goede komt aan Spieren voor Spieren, dat zich inzet voor onderzoek naar spierziekten bij kinderen.

Deze goeden doelen rally heeft in de afgelopen jaren een reputatie opgebouwd als een sportief en laagdrempelig evenement waaraan behalve ervaren rijders ook beginnende (soms zeer jonge) talenten deelnemen. Onder de deelnemers bevinden zich elk jaar een groot aantal klassieke en exotische auto’s, waaronder veel cabrio’s.

Pittig en uitdagend; Het uitzettersteam van RallyControl  heeft weer een bijzondere rit uitgezet, startend in hartje Gorssel. Pittig in de Sportklasse voor de ervaren rijders, uitdagend voor deelnemers in de Tourklasse. Deelname kost € 299 incl. BTW (voor bedrijven: excl. BTW) per equipe van twee personen, inclusief rallyboek, uitleg, lunch en diner.

Het goede doel: Spieren voor Spieren wil kinderen met een spierziekte uitzicht geven op een kansrijke toekomst door structureel onderzoeksprojecten te financieren die helpen om spierziekten bij kinderen beter te behandelen. Spieren voor Spieren is een landelijke organisatie met een sterke en betrouwbare uitstraling en een professionele aanpak.

Locatie

Loetje Gorssel – Hoofdstraat 26, 7213 CW Gorssel