Saab KLIP IV 2022 Joost Patrick

KLIP IV “dwars door ’t groene hart”

Zaterdag 29 oktober 2022 is de IV Klip gereden vanuit de start locatie Golfclub Zeegersloot in Alphen aan de Rijn. Een rally uitgezet door Jürgen Donders door het groene hart.

DSCR-team leden Ferry en Marianne waren de enige teamleden die aan de start verschenen en ze behaalde een 19e positie met 1.040 punten in de Sportklasse.

In de Expertklasse ging de derde plek naar equipe Eugène van den Berg en Evert-Jan van den Berg, tweede plek werd bezet door equipe Marie-José Hermans en Jeroen Pepplinkhuizen. De eerste plek werd met grote afstand tot de concurrentie veiliggesteld door: Patrick van Putten en Joost van de Klashorst. Patrick en Joost reden natuurlijk in hun vertrouwde Saab. Gefeliciteerd mannen met het behaalde resultaat!