Dutch SAAB Classic Rally Team – NHRF

Het Dutch Saab Classic Rallyteam sluit zich aan bij de NHRF

Het Dutch Saab Classic Rallyteam is per 1 januari 2023 lid van de Nederlandse Historische Rally Federatie (NHRF). De NHRF is het samenwerkingsverband van de meeste en belangrijkste organisatoren van ritten en navigatie-evenementen met historische voertuigen, ook wel historische rally’s genoemd, in ons land. De NHRF is belangenbehartiger en communicatieplatform voor organiserende stichtingen en verenigingen enerzijds, en vereniging van rijders en navigatoren anderzijds.

Op de website van de NHRF vindt u de gegevens van de aangesloten stichtingen en verenigingen alsmede de Evenementenkalender van de aangesloten leden. Belanghebbenden kunnen het Standaard Reglement en relevante informatie over de historische ritten- en rallysport van de website (www.nhrf.nl) downloaden.