2023-01-14 20.39.07

Omloop van het Oosten

Het Dutch Saab Classic Rallyteam was op 14 januari met drie equipes vertegenwoordigt tijdens de door Rallywereld georganiseerde Omloop van het Oosten. Wouter Tammeling en Michiel van Tongeren eindigen op de 4e plaats in de Toerklasse (1.426 stafpunten), gevolgd door Alfons Heetjans en Brigitte de Vries die op een 5e plaats (1.678 stafpunten) eindigen eveneens in de Toerklasse. Alfons Heetjans en Brigitte de Vries sleepte nog een beker binnen voor een “perfect” gereden proefje in de bossen nabij Lochem.  De best presterende Saab-equipe in de Expertklasse was die van Henk Dinkelberg en Floris Dinkelberg: die behaalde een mooie 2e plaats met 954 strafpunten in hun 900i Classic.  Jean-Claude Luijcx en Michiel van Dijk eindigende op de 2e plaats (1 .271 strafpunten) in de Toerklasse met hun mooi geprepareerde 96R. Hun rallyverslag vindt je op RallyNews