KLIP 1 2023

KLIP 1-2023

Het Dutch Saab Classic Rallyteam was op 26 maart met vier equipes vertegenwoordigd aan de start van de KLIP 1, georganiseerd door de Dutch Historic Rally Club, die startte vanuit Brummen Gelderland. Het herfstachtige weer vormde geen obstakel voor DSCR teamleden Radboud Klazinga en Rembrandt Klazinga, zij wisten met 59 strafpunten de eerste plek in het Sportklassement te veroveren, chapeau mannen!

Alfons Heetjans en Redmer van Delden, viste achter het net voor een podiumplek, door een veel te zware rechtervoet van de bestuurder, maar behaalden desondanks een 5e plek notering in de Toerklasse met 325 strafpunten.

In de Moderne Toerklasse behaalden Wim Oosterheert met Cees van den Broek een mooie tweede plek (260 strafpunten) in hun 900 NG Cabrio. Erno Reuvekamp en Miranda Reuvekamp eindigen op een 5e plaats in de Moderne Toerklasse met 797 strafpunten in hun 900 Classic Cabrio.