Rembrandt&Radboud_PeelrandClassic_2023

PeelRand Classic

Het Dutch Saab Classic Rallyteam was op 2 april met vier equipes vertegenwoordigd aan de start van de PeelRand Classic, een rit door het Brabantse en Limburgse land aan de Rand van de Peel.  DSCR teamleden Radboud Klazinga en Rembrandt Klazinga wisten met 189 strafpunten de 2e plek in het Sportklassement te veroveren in hun witte Saab 900.

Patrick van Putten en Joost van de Klashorst visten net achter het net voor een podiumplek in de Expertklasse, maar behaalden desondanks een 4e plaats notering in de Expertklasse met 127 strafpunten.

In de Toerklasse behaalden Erno Reuvekamp en Miranda Reuvekamp een 5e plaats met 130 strafpunten in hun rode 900 Classic Cabrio. Eveline Luijcx en Jean-Claude Luijcx eindigden op een 9e positie in dezelfde klasse met hun Saab 96 in rallyuitvoering.

Met dank aan Jan-Peter Ambaum voor het gebruik van de foto’s op deze webpagina.