IJssel-a-la-Carte-2023

IJssel à la Carte

Het Dutch Saab Classic Rallyteam was op 22 april met vijf equipes vertegenwoordigd aan de start van de IJssel à la Carte. In Sportklasse ging Peter Lugtendorf samen met DSCR lid Joost van de Klashorst met de overwinning aan de haal in hun Saab 9000. DSCR teamleden Radboud Klazinga en Rembrandt Klazinga wisten met 6 strafpunten verschil de 2e plek in het Sportklassement te veroveren in hun witte Saab 900. Eveneens in de Sportklasse behaalden Erno Reuvekamp en Miranda Reuvekamp een 5e plaats met hun rode 900 Classic Cabrio en een 24e positie was er in de Sportklasse voor Pim Wassink en Jaap Wassink in hun rode Saab 96.

Wim Oosterheert en Cees van den Broek behaalden 18e plaats in de Toerklasse in hun Saab 900 NG Cabrio.

Allemaal van harte gefeliciteerd en een mooi DSCR-team resultaat.