Harry & Martin Saab 99GL

Miglia Daventria & Stelling van Amsterdam Rally

Het was een druk rally pinksterweekend. De 12e editie van de Miglia Daventria werd verreden en is in de Sportklasse gewonnen door Harry Colenbrander en Martin Rooseboom. Met Harry achter het stuur van zijn Saab 99 GL en met Martin in de navigatorstoel wisten ze het hele deelnemersveld ver achter zich te laten met 31 strafpunten, de nummer twee volgde met 121 strafpunten. Eveneens in de Sportklasse reden DSCR-teamleden Erno & Miranda Reuvekamp in hun 900 Classic, zij wisten een mooie 11e positie te behalen met 443 strafpunten.

In hetzelfde weekend werd de Stelling van Amsterdam Rally (SVAR) verreden, DSCR teamlid Joost van de Klashorst kroop in de navigatorstoel van de Porsche 912 van Rob Koebrugge en beide gingen met het eremetaal aan de haal in de Expertklasse. In Sportklasse eindigden DSCR-teamleden Radboud & Rembrandt Klazinga op een mooie 7e plek in hun witte Saab 900 Classic.