Circuit Clinic 2023 TT-circuit Assen

Circuit Clinic – DSCR-Teamleden only!

We hebben de mogelijkheid voor DSCR-Teamleden om op 31 augustus in de middag in 4 groepen te racen in een BMW racewagen op het TT-circuit in Assen. E.e.a. natuurlijk onder leiding van een ervaren instructeur. Laurens Haaima is een van de instructeurs.

Na de briefing, waarin de theorie van het racen en de baanreglementen worden uitgelegd, stap je in bij één van onze ervaren instructeurs om instructierondes mee te rijden. Je kunt vast wennen aan het circuit en hoe het er op de baan aan toe gaat. Je rijdt natuurlijk niet alleen op het circuit maar met meerdere circuitrijders tegelijk! Na de instructierondes wissel je van stoel met de instructeur en ga je zelf 4 rondes lang ervaren hoe het is om op het circuit te rijden. De instructeur rijdt met je mee een geeft je eventueel instructies om zo snel mogelijk over het circuit te rijden.

De kosten zijn € 165,00/per persoon. Wil je mee, dan graag opgeven per mail:  dscrallyteam@gmail.com