DHRC Midzomeravondrit

DHRC Midzomeravondrit

Donderdag 20 juli hebben drie DSCR team’s, aan de door de DHRC georganiseerde midzomeravondrit meegedaan, een mooie midzomeravondrit in een bijzonder waterrijk gebied. Uitzetter Nico Slappendel had in de route met de naam; “De Baril van Boskoop” een route uitgezet met ingetekende lijn met barricades en daarin mee opgenomen twee visgraat opdrachten.

Martin Breedland & Bjorn Willemsen reden in hun zwarte Saab 900 gt, Patrick van Putten & Joost van der Klashorst reden dit keer niet in de two-tone Saab 9000 van Joost maar in blauwe Saab 9000 van Patrick. Alfons Heetjans & Brigitte de Vries reden open in hun rode Saab 900 Classic.

Er was één klasse, de gezelligheidsklasse. Martin & Bjorn hadden 300 strafpunten, Patrick & Joost hadden ook 300 strafpunten en Alfons & Brigitte gingen met 200 strafpunten naar huis.