NatSaab

DSCR op NatSaab 2023

Net als vorig jaar is het Dutch Saab Classic Team weer prominent aanwezig op NatSaab 2023. Op zaterdag 9 september a.s. organiseert Saab Club Nederland weer een NatSAAB. Dit keer in Zwiep (gemeente Lochem) in de Achterhoek. Het belooft een fantastisch leuke dag te worden! Met diverse (onderdelen)stands, interessante sprekers, een onderdelenquiz en een tombola, waar je heel veel leuke prijzen kunt winnen. En natuurlijk: Saab’s, Saab’s en nog eens Saab’s! Voor meer informatie en tickets ga je naar: https://www.saabclub.nl/natsaab2023

DSCR Teamleden die zich inschrijven via de SCN website en hun rallyauto plaatsen in de DSCR line-up krijgen, ter plaatse, een kortingsbon op de deelname aan de KLK-1 van het voorjaar 2024. De start & finish van KLK-1 is volgend voorjaar bij Tammeling Autotechniek in Oudleusen.