2023-12-10 16.47.27

DHRC Rallyhappening

Afgelopen weekend is voor de DHRC het Rallyseizoen afgesloten met de tweedaagse Rallyhappening vanuit Ermelo. Aan de start verschenen 4 Dutch Saab Classic Rallyteam equipes en behaalde mooie resultaten. Patrick van Putten & Joost van de Klashorst, grepen net naast een podiumplek, maar werden in hun Saab 96 4e in de Expertklasse met 672 strafpunten.

In de Sportklasse beklommen Radboud Klazinga & Rembrandt Klazinga het erepodium op een 3e plek met 698 strafpunten. Marianne Bijl & Ferry Flinterman werden 22e in de Sportklasse in hun rode Saab 99 met 2.037 strafpunten.  Alfons Heetjans & Brigitte de Vries werden 11e met 1.340 strafpunten in de Toerklasse met hun groene Saab 99.

Tijdens de prijsuitreiking werd ook de eindstand van het NK bekendgemaakt, teamlid Radboud Klazinga pakte daar een mooie 3e plek bij de Sportklasse voor bestuurders. Proficiat Radboud!

Rallyhappening_2023