900 TURBO

Rallykalender DSCR website bijgewerkt

Het Dutch Saab Classic Rallyteam wenst alle rally-fanaten een gelukkig nieuwjaar. De jaarkalender op de website van het Dutch Saab Classic Rallyteam is weer bijgewerkt voor het komende rally-seizoen en staat weer bomvol mooie evenementen. Je vindt er weer een verscheidenheid aan evenementen waar wellicht één of meerdere DSCR teamleden of SAAB rally-auto’s aan de start zullen verschijnen. Mis je nog rallyevenementen, laat het ons weten, dan brengen we die natuurlijk ook graag onder de aandacht.

Het Dutch Saab Classic Rallyteam organiseert zelf drie rally’s in 2024, twee SAAB KLK’s (Kartläsningskurs) Rally’s één in het voorjaar en één in het najaar en organiseert wederom een competitie met vijf meetellende Saab rally-evenementen waarbij wordt gestreden om de Erik Carlsson wisseltrofee. Verder organiseren we een goeden doelen rally, voor de stichting Energy4All, waarbij we een hopelijk een mooie financiële bijdrage kunnen leveren voor de bevordering van het onderzoek naar een medicijn voor energiestofwisselingsziekten.

De eerste rally meetellend voor de Erik Carlsson Competitie is de SAAB Winter Rally, waar je je nog voor kunt inschrijven.

De inschrijving van KLK-1, welke gehouden wordt bij Tammeling Autotechniek in Dalfsen en de Energy4all Rally zijn geopend. Informatie vindt je op onze website