Omloop van het Oosten

Omloop van het Oosten

Zaterdag 13 januari werd de Omloop v/h Oosten verreden met een mooie delegatie van het Dutch Saab Classic Rallyteam, na een wat chaotische klassement opmaak werden er toch nog goede resultaten door de DSCR-teamleden geboekt. Wouter Tammeling & Michiel van Tongeren werden 1e in de Toerklasse in hun Saab 96, Martin Breedland & Arno Rengers werden 3e in de Toerklasse, ze reden in een Lighting Blue 9-3 Viggen.

Alfons Heetjans & Redmer van Delden werden in hun Saab 900 GT 4e in de Sportklasse. In de Sportklasse was de hoogste podium positie ook voor een Saab equipe, Bruis van Driel & Eric van Duin wiste die plek te veroveren in hun witte Saab 900 Classic Cabrio.

Vanuit Best is afgelopen vrijdag en zaterdag de New Year Challenge 2024 verreden. Ferry Flinterman & Joost van de Klashorst verschenen daar aan de start en werden 10e in de Sport Plus klasse.

Omloop van het oosten winnaars
Winnaars Toerklasse

New Year Rally