Presentatie Henry

Presentatie Henry Dommerholt

Dinsdagavond 20 februari geeft Henry Dommerholt, Dutch Saab Classic Rallyteam lid en één van de drijvende krachten achter het Dutch Saab Classic Rallyteam een presentatie voor de Saab Club Nederland leden in de regio Brabant.
Henry zal vertellen over zijn ervaringen met het rijden van rally’s met een Saab 96. Hij geeft een overzicht van Saab‘s 96 die hij vanaf 1979 in bezit heeft gehad, in het bijzonder zijn gekoesterde Monte Carlo 850. Behalve een overzicht van zijn auto’s geeft Henry ook uitleg over de verschillende kaartleessystemen die bij het rallyrijden gebruikt worden. Hij heeft hier een wedstrijdelement ingebouwd. Wie finisht als eerste?
Regiobijeenkomst SCN Regio Brabant.
Onderwerp    : “Rallyrijden met de Saab 96” door Henry Dommerholt
Datum            : Dinsdag 20 februari
Tijd                  : 20:00 – 22:00 uur
Locatie           : ‘t Stationskoffiehuis
Adres              : Willibrorduslaan 137a, 5581 GD Waalre