Cool-Classic-Club-850×444

SAAB Meeting

Dutch Saab Classic Teamlid Martin Breedland heeft samen met David van der Veen het initiatief genomen voor een informele SAAB Meeting. Het betreft dus geen event van het Dutch Saab Classic Rallyteam, maar omdat we het een leuk initiatief vinden hebben we de mannen aangeboden met de inschrijvingen te helpen. Lekker onder het genot van een kopje koffie, Saab’s bekijken en andere Saab enthousiastelingen ontmoeten.

Wanneer: Zaterdag, 30 maart, van 10.00 tot 13.00.

Waar: Cool Classic Club, Naarden, Coolclassicclub.com We zijn te gast bij dit leuke bedrijf in het hart van het Gooi. Bij de Cool Classic Club verkopen ze oldtimers en leuke (sport)auto’s.

Programma: Buiten Saabjes kijken, binnen het aanbod van de Cool Classic Club bekijken, koffie drinken (voor eigen kosten) en bijpraten. Natuurlijk zal het Rallyteam ook met een aantal rally Saab’s aanwezig zijn.

Organisatie: We willen het graag zo laagdrempelig en eenvoudig mogelijk houden. Dus in principe vrijheid blijheid, iedereen is welkom, geen restricties, geen kosten. Alleen: de Cool Classic Club wil toch wel graag iets van een indicatie hebben qua aantal bezoekers (mensen, auto’s). Vandaar dat we vragen om je bij het Dutch Saab Classic Rallyteam aan te melden, vermeld daarbij je naam, met hoeveel personen je komt en welke Saab je meebrengt. Aanmelden kan per mail aan: dscrallyteam@gmail.com.  Meld je snel aan want de ruimte is beperkt!

Inschrijven


    Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van sleutel.