Saab KLK Rally

SAAB KLK Rally – Tammeling Autotechniek

Afgelopen weekend stonden er weer meerdere rallyevenementen op het programma, maar zaterdag hadden we natuurlijk onze eigen Saab KLK Rally vanuit Oudleusen. We werden met 35 equipes hartelijk ontvangen door Wouter Tammeling en zijn team, om daarna een mooie uitgezette kaartleesrit te rijden in het Overijsselse Vechtdal. De uitslag van deze SAAB KLK Rally vindt je hier: Uitslag KLK-1_20-04-2024
 
 
Deze Saab KLK Rally telt mee voor de Erik Carlsson Competitie 2024, de tussenstand publiceren we binnenkort op onze website. De volgende meetellende Saab Rally is de Saab Zomer Rally, inschrijven kan nu al via de website Saab Zomer Rally
 
Hetzelfde weekend werd op vrijdag de Alzheimer Rally gereden vanuit Apeldoorn, teamleden Martin Breedland & Arno Rengers werden daar 4e in de toerklasse met 110 strafpunten rijdend in een Saab 9-3 cabrio. Zondag werd de Peelrand Classic verreden Radboud Klazinga & Rembrandt Klazinga grepen daar net na een podium plek, werden 4e in de sportklasse.