Saab Viking Rally

De inschrijving Saab Viking Rally geopend!

Op zaterdag 9 november 2024 organiseert Saab Club Nederland met hulp van het Dutch Saab Classic Rallyteam de 61e Saab Viking Rally. De start, lunch en finish zijn in Maurik, in de Gelderse Betuwe. De Saab Viking Rally is van oudsher een echte kaartleesrally. In de auto draait het dus vooral om een optimale samenwerking tussen bestuurder en navigator. U kunt deelnemen in de Tourklasse, geschikt voor minder ervaren equipes of in de Sportklasse, voor de echte fanatiekelingen. De Saab Viking Rally telt samen met de Saab Winter Rally, de Saab Zomer Rally en de beide Saab KLK’s Rally’s mee voor de Erik Carlsson Competitie.  Voor meer informatie kijk je op de Saab Club Nederland website: https://www.saabclub.nl/activiteiten/info/product/355/382