Giacomini

Giacomini Classic

Afgelopen weekend stonden er weer meerdere rallyevenementen op het programma. De Giacomini Classic startte in Appeltern en verschillende DSCR-teamleden verschenen daar aan de start. Joost van de Klashorst stapte voor de gelegenheid in bij de Porsche 912 van Rob Koebrugge en samen werden ze 12e in de Expertklasse. In de Sportklasse behaalden Ad van Beurden & Redmer van Delden een mooie 19e positie in het eindklassement met 6 gemiste controles in hun witte Saab 90. De 11e plek in het eindklassement van de Toerklasse was er voor equipe Alfons Heetjans & Brigitte de Vries, rijdend in een Saab 900 Cabrio.
De gehele uitslag is te lezen op de website van de Giacomini Classic. Niko Bloemendal heeft weer mooie plaatjes geschoten in ‘t gebied van Maas & Waal en deze zijn te downloaden via zijn website.