Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

19e Brabants Rondje

11 februari 2023 @ 12:00 - 17:00

Automobiel Sport Club ‘De Baronierijders’ organiseert met veel enthousiasme kaartleesritten voor mensen met een passie voor (oude) auto’s en puzzelen met routesystemen. Elk jaar rijden we ca. 10 ritten in West- en Midden Brabant, waarbij we ons inzetten om voor chauffeur en kaartlezer een veilige en uitdagende route uit te zetten.

Naast een bijdrage aan onze eigen kaartleesritten zijn veel leden actief betrokken bij het organiseren van regionale en landelijke ritten. Voorbeelden hiervan zijn de Turfschiprit, de Brabant Grensrit en de Nationale Teamrit. Verder geven we kaartleescursussen en hebben we een aparte competitie opgezet met zgn. droogritten.

Ook voor de liefhebbers van klassiekers zijn wij actief. Elk jaar wordt op de 1e zondag van juni de 6 Uren van Breda georganiseerd. Deze kaartleesrit is al sinds 1998 een van de hoogtepunten van onze kalender en trekt van heinde en verre deelnemers.

De vereniging ASC De Baronierijders is opgericht in 1953 en telt (begin 2022) ruim 160 leden. Wij zijn aangesloten bij de landelijke koepelorganisatie Nederlandse Rittensport Federatie (NRF).

Gegevens

Datum:
11 februari 2023
Tijd:
12:00 - 17:00
Evenement Tags:
, , , , , , ,
Site:
https://baronierijders.nl

Organisator

ASC de Baronierijders
E-mail
secretaris@baronierijders.nl
Bekijk de site van Organisator