Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

LOTOS RALLYE 2024

januari 6 @ 08:00 - januari 20 @ 17:00

LOTOS RALLYE

LOTOS-RALLYE 2024 | De beste self drive jeeptour in Cambodja

Welkom bij wat waarschijnlijk een van de meest unieke en onvergetelijke Cambodja-avonturen is die er zijn. Een self-drive vintage jeep tour door Cambodja. Deze unieke tour is voorbehouden aan een paar bevoorrechte gasten en weinig toeristen kunnen beweren dat ze door Cambodja hebben gereden in een vintage jeep, drijvende dorpen hebben bezocht, de bedreigde Irrawaddy dolfijnen hebben gezien, majestueuze olifanten hebben gezien, het meesterwerk van de Khmer architectuur van de Preah Vihear Tempel, een verblijf in een koloniaal douanehuis gebouwd in 1916 en nog veel meer.

Sinds de start van de Lotos Rallye in 2013 hebben we er elk jaar naar gestreefd om de route van de Lotos Rallye te ontwikkelen en te verbeteren; op zoek naar nieuwe routes, accommodaties, restaurants en ervaringen voor onze gasten. Voor de 2024 Lotos Rallye zijn we een stap verder gegaan en hebben we de volgens ons beste Lotos Rallye Jeep Tour ooit gecreëerd. Er zijn nieuwe wegen geopend, nieuwe locaties toegevoegd en unieke, nieuwe hotels opgenomen. Voor nieuwe bezoekers aan Cambodja is deze tour de meest opwindende manier om dit unieke land te ervaren, en zelfs degenen die het geluk hebben gehad om in het verleden aan deze tour deel te nemen zullen een compleet nieuwe ervaring en een nieuwe kant van Cambodja ontdekken op deze tour.

De LOTOS-RALLYE is niet ontworpen om op hoge snelheid te reizen, maar om het prachtige landschap van Cambodja te ervaren met zijn culturele en historische gebouwen en verbazingwekkend vriendelijke mensen. Bezoeken aan tempels, lokale markten en andere bijzondere bezienswaardigheden zijn inbegrepen in deze prachtige reis, maar elke dag hebben we ervoor gezorgd dat de route je over minder bereisde wegen brengt om je een echt persoonlijke en unieke jeepervaring te geven. We zorgen ervoor dat je niet in de stress schiet tijdens je Jeep avontuur. Alles is inbegrepen: Hotels, maaltijden, vintage jeeps met benzine, gidsen, activiteiten en zelfs drankjes tijdens de lunch en in de jeep.

We rijden met 2 deelnemers in 1 jeep. De minimale deelname is 6 jeeps (12 deelnemers) en er is een maximum van 10 jeeps (20 deelnemers). We rijden dus met een kleine selecte groep. De meeste deelnemers hebben een passie voor oldtimers en zijn avontuurlijk ingesteld. Dit is de perfecte manier om Cambodja te leren kennen.

De organisatie is in vertrouwde handen van André en Lily van Cambodian Travel Partner.

De sluitingsdatum voor inschrijving is 15 november 2023

 

Gegevens

Begin:
januari 6 @ 08:00
Einde:
januari 20 @ 17:00
Evenement Tags:
, , , , ,
Site:
https://cambodiajeep.com/lotos-rallye-2024/

Organisator

Cambodian Travel Partner
E-mail
info@cambodiajeep.com
Bekijk de site van Organisator