2023-04-15 13.36.05

KLK-1 Haaima Automotive Barneveld

Na jaren van afwezigheid heeft het Dutch Saab Classic Rallyteam de KLK (Kartläsningskurs) kaartleescursus weer teruggebracht op de rallyjaarkalender. Op 15 april 2023 was het tweede editie, waarvan de start en finish was bij Haaima Automotive in Barneveld. Natuurlijk deden er weer verschillende teamleden mee, met prima resultaten.

Palmares Sportklasse:

1e; Gijs Junius & Paul Sallum

2e; Jan Andringa & Jan Veldman

3e; Marianne Bijl & Ferry Flinterman

Palmares Tourklasse:

1e; John Poel & Benjamin Poel

2e; Remko van de Weerd & Boris van de Weerd

3e: Inge Martens & Harry Martens

Voor de andere deelnemers waren er nog punten binnen te halen voor de Erik Carlsson Competitie, die het Dutch Saab Classic Rallyteam dit jaar heeft geïntroduceerd. De tussenstand na twee gereden Saab rally’s is als volgt: https://www.dropbox.com/s/hav6drnd4a81stl/Klassement_Erik_Carlsson_Competitie_2023.pdf?dl=0

Volgende Saab competitie rally op de agenda is de Saab Zomer Rally, inschrijven kan via: http://www.saabzomerrally.nl/inschrijving/