358146334_1621450841687203_3916529522529497374_n

Saab Zomer Rally

Vanuit Zwolle werd gisteren de Saab Zomer Rally verreden. De Sportklasse is gewonnen door Silas Krag-Vrolijk en Nico Slappendel, met 644 strafpunten. Op de 2e plaats eindigden Gijs Junius en Paul Sallum, met 721 strafpunten. Peter Staal en Roel Stocker mochten met de bekers voor de 3e plaats naar huis, zij hadden 839 strafpunten. Ook voor de Toerklasse was er meer dan voldoende uitdaging. Daar werden Gert Laar en Nan Staal – in hun prachtige Saab Sonnett – welverdiend 1e, met slechts 220 strafpunten. De 2e podiumpositie was voor Bruis en Casper van Driel, met 231 strafpunten. Op de 3e plaats eindigden Gerard Klunder en Dennis Buiter, met 249 strafpunten. Het DSCR-team was met drie equipes vertegenwoordigd en behaalde mooie resultaten: Anna en Henry Dommerholt behaalde een  5e plek in de Sportklasse met 1.025 strafpunten. In de Toerklasse werden Wouter Tammeling en Michiel van Tongeren 9e met 625 strafpunten, Martin Breedland en Bjorn Willemsen werden 13e met 713 strafpunten.

De Saab Zomer Rally telt mee voor de Erik Carlsson Trofee, binnenkort volgt een update van het klassement via deze website. De volgende SAAB-rally meetellend voor dit klassement is de KLK-2 op 14 oktober 2023 gereden vanuit Scherpenzeel.