Energy4All Rally 2024 met Logo

Nieuw: de Energy4all Rally

Een nieuwe rally van het Dutch Saab Classic Rallyteam op zondag 15 september 2024: de Energy4all Rally. Deze rally, waarbij het goede doel centraal staat, wordt georganiseerd door het rallyteam in samenwerking met de bekende uitzetter Remco Luksemburg van Rally en Meer. We willen een mooie dag organiseren met een uitdagende rally, maar bovenal een mooi bedrag ophalen voor het onderzoek naar een medicijn voor Energiestofwisselingsziekten. Inschrijven kan nu al op de website van het rallyteam.

Er wordt gereden in drie klassen. De sportklasse en expertklasse voor ervaren en zeer ervaren equipes. Daarnaast is er een tourklasse, voor deelnemers met minder ervaring, maar ook voor mensen die het spelletje nog nooit gedaan hebben. Iedereen is dus van harte welkom. Deze rally staat open voor alle merken en leeftijden auto’s.

Energy4All Rally 2024 Logo

Voor (zakelijke) inschrijvingen hebben we een mooi aantal sponsorpakketten ontwikkeld. Het biedt een geweldige kans voor organisaties om in de klassieke automobiel/rally wereld in de spotlights te staan en het goede doel nog een extra steuntje in de rug te geven! Inschrijven kan nu al en steun Stichting Energy4All.