2023-09-27 11.43.21

Saab Winter Rally

Er stonden in Deventer op zaterdag 17 februari 2024 maar liefst 73 Saab’s aan de start van de Saab Winter Rally met 4 equipes vanuit het Dutch Saab Classic Rallyteam.
In de Sportklasse werden Henry Dommerholt & Anna Dommerholt 6e met 390 strafpunten, Steven Hartveldt & Onno Hartveldt werden 8e in een Saab 96 met 464 strafpunten een 10e plek was er voor equipe Ad van Beurden & Chris Kuypers in een Saab 90.
In de Toerklasse grepen Martin Breedland & Björn Willemsen net naast een podiumplek en werden 4e met 176 strafpunten.
De eerste punten voor de Erik Carlsson Competitie zullen door onze rekenmeester Henry Dommerholt worden genoteerd voor de deelnemers in de Sport- en Toerklasse. Het eerst volgende rallyevenement meetellend voor de Erik Carlsson Competitie is onze eigen SAAB KLK Rally van 20 april a.s. gehouden bij Tammeling Autotechniek in Oudleusen.