Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Rally van de Grensstreek

april 1 @ 08:00 - april 2 @ 17:00

€.650

In de Rally van de Grensstreek rijdt u altijd deels in Nederland en deels in België. Ook dit jaar is dat weer het geval, maar toch anders dan u van ons gewend bent. De start op zaterdag vindt plaats bij het Fletcher Wellness hotel Sittard.

Dit jaar voert de route ons door het liefelijke heuvellandschap van Zuid-Limburg en over de avontuurlijke wegen van de Belgische Ardennen tot vlak bij de Luxemburgse grens. Hotel Vayamundo in Houffalize is onze bestemming, geen onbekende voor veel deelnemers.  Op de tweede dag zetten we weer koers naar het noorden en finishen we weer in Sittard.

In totaal rijdt u ca. 550 km over de prachtige rallyweggetjes van Nederland en België. Traditioneel is de route uitgezet op 1:100.000 kaarten waarbij de Belgische kaarten zijn vergroot naar 1:50.000 voor een betere leesbaarheid.

Er zijn slechts plaats voor 60 equipes en u kunt deelnemen in drie klassen: Expert, Sport en Tour. Alle klassen kennen uiteraard de nodige uitdagingen, allen echter op hun eigen niveau. Van de expert- en sportklasse wordt de nodige oplettendheid gevraagd bij het rijden van de voorgenomen route. De tourklasse heeft het uiteraard iets gemakkelijker. Zij krijgen niet te maken met kaartmanipulaties, her-constructies en voor hen is het tijdschema ook iets ruimer.

Organisator

Autohistorica
Telefoon:
06 53934760
E-mail:
info@autohistorica.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Fletcher Wellness-Hotel Sittard
Milaanstraat 115
Sittard, Limburg 6135 LH
+ Google Maps
Telefoon:
046-8700090
Bekijk de site van Locatie