Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Saab Zomer Rally 2024

juli 6

€.250,00

Saab Zomer Rally 2024

Op zaterdag 6 juli 2024 wordt de 2e Saab Zomer Rally georganiseerd. De Saab Zomer Rally is een kaartleesrally voor alle typen Saab: jong en oud, met en zonder dak. Start, lunch en finish zijn bij DRU Industriepark in Ulft. Jaap Jongman van RallyControl heeft een mooie rit uitgezet door de Oude IJsselstreek.

Je kunt rijden in drie klassen: in de competitieve Sportklasse, de recreatieve Toerklasse of de Leisure-klasse. De Sport- en Toerklasse rijden met echte kaartleessystemen zoals Pijlen kortste route, Grensbenadering, Punten vrije route, etc. Voor de Leisure-klasse wordt de route uitgezet met behulp van Bolletje-Pijltje en fotosituaties.

De inwendige mens wordt niet vergeten. Er is een lekker lunch met uitzicht op de Saab’s. Na afloop van de rally kun je napraten, borrelen en genieten van een zeer compleet zomers buffet. In alle klassen zijn er voor de nummers 1, 2 en 3 mooie bekers te winnen.

De deelnameprijs per equipe is € 250. Hier zit alles in, behalve de drankjes na afloop bij het buffet. Saab Club Nederland-leden ontvangen bovendien € 25 korting op de deelnameprijs. Doe je ook mee? Inschrijven kan op:

https://www.saabzomerrally.nl/inschrijven

De Saab Winter Rally is aangesloten bij de NHRF. Dat betekent dat voor dit evenement alle benodigde vergunningen worden aangevraagd en een aanvullende WAM verzekering voor de deelnemers wordt afgesloten. Wel zo prettig.

Datum: 6 juli 2024
Tijd: ca. 08:30 tot ca. 19:00 uur
Start en finish: DRU Industriepark, Hutteweg 24, 7071 BV Ulft
Organisator: Saab Zomer Rally, E: erno@saabzomerrally.nl, M:06-53877167
Website: https://www.saabzomerrally.nl

Gegevens

Datum:
juli 6
Kosten:
€.250,00
Evenement Tags:
, , , , , , ,
Site:
www.saabzomerrally.nl

Organisator

The Rally Office
Telefoon
0653877167
E-mail
hallo@saabwinterrally.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

DRU Industriepark
Hutteweg 24
Ulft, 7071 BV
+ Google Maps