Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Geannuleerd

Energy4All Rally

september 15 @ 11:00 - 17:00

€350

Op 15 september 2024 staat de allereerste Energy4All Rally gepland, een uniek evenement waarvan de volledige opbrengst ten goede komt aan het onderzoek naar energiestofwisselingziekten.

Deelname aan deze bijzondere rally is mogelijk met zowel klassieke als exclusieve auto’s. De deelnemers zullen de uitdaging aangaan in drie verschillende klassen: de Tourklasse, geschikt voor minder ervaren teams en de Sport- en Expertklasse, voor de meer fanatieke deelnemers.

In tegenstelling tot traditionele snelheidsevenementen, draait het bij de Energy4All Rally om navigatie-opdrachten op diverse kaarten en wellicht een boeiende regularity, waarbij het klassement wordt bepaald. Dit zorgt voor een spannende en uitdagende ervaring voor alle deelnemers.

De start en finish van de editie van 2024 zullen plaatsvinden in de sfeervolle omgeving van Nijmegen. De rally wordt georganiseerd onder leiding van Remco Luksemburg, een ervaren uitzetter van Rally en Meer. Doe mee aan dit bijzondere evenement en draag bij aan een belangrijk doel: het bevorderen van het onderzoek naar energiestofwisselingziekten

Inschrijven kan op de website van het Dutch Saab Classic Rallyteam

Organisator

Dutch Saab Classic Rally Team
Telefoon
0622808484
E-mail
dscrallyteam@gmail.com
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Restaurant & gasterij De Arend
Notaris Stephanus Roesstraat 28
Winssen, Gelderland 6645 AJ Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0487 521265
Bekijk de site van Locatie